23 de setembre de 2020 23/9/20

El PSPV-PSOE de Llucena mostra la seua satisfacció en conèixer que el Govern invertirà més d'1 milió d'euros en la rehabilitació integral del col·legi

  El portaveu del PSPV-PSOE en Llucena, Gerardo Beltrán, ha mostrat la seua satisfacció en conèixer que el govern de la Generalitat que presideix Ximo Puig invertirà més d'1 milió d'euros en les obres d'adequació del Col·legi Públic Comtessa de Llucena.

  Ha explicat que “es tracta d'una gran notícia per a Llucena que portem esperant des de fa molts anys, 20, tots els que va governar el Partit Popular”.

  “Una obra que ens van negar sistemàticament, potser perquè no podien suportar que en el poble de Carlos Fabra governara el socialista Vicente Nebot, al que seguim recordant amb afecte i admiració.”

  Segons ha explicat Beltrán, “es tracta d'una obra que es va a realitzar a través del pla d'infraestructures Edificant i que consistirà en una rehabilitació integral del col·legi, recuperant espais que ara no es poden utilitzar pel lamentable estat en el qual es troben després de tants anys de deixadesa”.

  “Un desastre al que s'ha arribat després de 20 anys de governs del PP al que ara dóna solució el govern del Botànic.”

  La adecentació del col·legi no va ser possible ni amb Zaplana, ni amb Olivas, ni amb Camps, ni amb Alberto Fabra, “perquè com és obvi, ells tenien altres prioritats”. No obstant açò, “ara, el govern que presideix Ximo Puig, amb la seua decidida aposta per la inversió i la dignificació de l'ensenyament públic, resol un problema que s'havia enquistat amb els governs del Partit Popular”.

  Una aposta decidida per l'ensenyament públic de qualitat que se sumisca a una altra que també és de vital importància: la introducció d'aules de 2 anys que es va produir en el curs 2017-2018, que està resultant tot un èxit.

  El portaveu del PSPV-PSOE de Llucena ha mostrat la “satisfacció” que li produeix pertànyer al Partit Socialista, ja que “notícies com aquesta demostren que no tots els partits són el mateix, que mentre uns desvien diners públics per a fer negoci amb l'ensenyament privat, els progressistes enfortim l'escola pública perquè tothom dispose de les mateixes possibilitats.”

  Pujar