5 de desembre de 2020 5/12/20

El PSPV-PSOE de Borriol presenta Toni Gálvez com candidat per a les eleccions del 26M

El PSPV-PSOE de Borriol presenta Toni Gálvez com candidat per a les eleccions del 26M - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PSPV-PSOE de Borriol presenta Toni Gálvez com candidat per a les eleccions del 26M - (foto 2)

  El PSPV-PSOE de Borriol ha presentat aquesta vesprada a Toni Gálvez com a candidat socialista en els pròxims comicis locals del 26 de maig. En l'acte, en el qual ha estat acompanyat per tota la seua candidatura, l'alcaldable s'ha mostrat “molt il·lusionat” davant aquest nou repte: “La responsabilitat que aquesta decisió em suposa és gran, però l'orgull encara ho és més. Em trobe amb forces per a assumir aquest repte”.

  “Ens presentem als eleccions amb un projecte seriós, rigorós i professional i comptem amb el millor equip perquè aquestes paraules passen a fets”, ha afirmat Gálvez. Aquesta afirmació no és més que una declaració d'intencions “del canvi que està per arribar al nostre municipi”. Així doncs, el candidat ha llançat al vol la bandera del diàleg i la participació ciutadana com a antídot per a “els problemes de crispació política i que només fan que acréixer la desafecció de la població per la política. Es pot aconseguir, si hi ha voluntat. Hem de fer política i fer política és estar al costat de tots els nostres veïns aportant solucions”.

  EL NOU INSTITUT, UNA PRIORITAT

  La campanya dels socialistes es desenvoluparà sota l'eslògan ‘Millorant Borriol’ i inclourà mesures “necessàries per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns”. La més prioritària, segons el parer del candidat, serà la construcció del nou centre d'educació secundària, una demanda històrica de la comunitat educativa i del municipi en general. Davant això, Gálvez ha defensat la gestió del govern de Ximo Puig i ha posat en valor l'anunci, aquesta setmana, que els alumnes de Borriol estudiaran la secundària a partir del pròxim curs “ací a casa, a Borriol”. Ho faran, segons ha dit, en un centre provisional fins que s'execute la construcció del nou edifici.

  Toni Gálvez també ha recalcat la seua vocació de practicar una política de serveis “descentralitzada”, per això estendrà l'acció política a les urbanitzacions del terme municipal, uns nuclis “molt importants” dins de la configuració de Borriol i que “tindran tota la nostra atenció des del minut un, no solament quan vinguen eleccions”. En aquest sentit, s'ha compromés a impulsar l'extensió de la xarxa de garites a les urbanitzacions, com ja ha ocorregut amb Masia Gaetà.

  UN EQUIP RENOVAT

  Per al seu equip, Gálvez només té “paraules d'agraïment per a vosaltres, companys”, ha expressat emocionat en presentar a la seua candidatura, que ha definit com “renovada, plural i feminista”.

  El candidat estarà acompanyat en llocs d'eixida per Carla Escrig, auxiliar sanitària, i Ana Benso, graduada social, als quals acompanyarà com a número 4 l'actual edil Paco Pastor, a qui li ha dedicat un especial agraïment: “Durant aquesta legislatura has donat el millor de tu mateix per a millorar la vida dels nostres veïns i t'agraïsc que seguisques unit al nostre projecte com a peça important en les nostres llistes”.

  Pujar