18 de setembre de 2020 18/9/20

El PSPV-PSOE assegura que "la nefasta planificació de l'AVE ha impedit que milers de turistes arribaren a la província"

  El secretari d'Infraestructures de l'Executiva Provincial del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Santi Pérez, ha manifestat que encara que li queden algunes setmanes a la temporada turística estiuenca, ja estem en disposició de fer un primer balanç "i la principal conclusió que podem obtenir és que per culpa de l'extint govern del Partit Popular no ha sigut possible disposar d'un bon servei d'AVE que fera possible l'arribada de diversos milers més de turistes a les nostres platges i a les nostres poblacions d'interior".

  En realitat, afegeix, "no hi ha hagut AVE de cap tipus per la incomprensible planificació realitzada pel Partit Popular, que ha consistit que just quan més es necessitava aquest servei, es va suprimir per complet".

  Pérez titlla de "engany i gran mentida la inauguració que va realitzar el govern del PP el passat 22 de gener". Lamenta que "engegaren una forta campanya propagandística a pesar que sabien que al juliol, agost i durant bona part de setembre el servei d'AVE entre València i Castelló es transformaria en un tortuós viatge per carretera amb autobús".

  Amb aquest assumpte explica que "ha quedat demostrada la nefasta manera de gestionar del principal partit de la dreta espanyola, que dilata la finalització dels projectes en el temps fins a convertir-los en eterns i els executa d'una forma absurda i amb moltes mentides".

  Assenyala que "primer ens van fer un AVE de segona o tercera categoria, un AVE Low Cost sorgit del desastre del tercer fil, fent confluir tots els tràfics ferroviaris per una mateixa via, i després van decidir que en plena temporada alta el servei se suprimiria per complet".

  "Així de sorprenents i ineficaços són els governs del Partit Popular, l'únic partit en el món que és capaç de denominar alta velocitat ferroviària a un viatge amb autobús".

  Afortunadament, comenta, "a principis de juny es va produir un canvi de govern que va portar a Pedro Sánchez a la Presidència del Govern i en tan sol 3 mesos ja s'han produït notícies molt positives per a la província de Castelló referents a les Rodalies fins a Vinaròs o l'AP-7".

  Pujar