4 de desembre de 2020 4/12/20

PP: “El PSOE va multiplicar un 300% els vots per als socialistes a Vilamalur després d'adulterar el cens”

PP: “El PSOE va multiplicar un 300% els vots per als socialistes a Vilamalur després d'adulterar el cens” - (foto 1)
  • Vicente-Ruiz: “Ximo Puig hauria de donar la cara i explicar si ell està implicat en aquesta trama per a beneficiar al PSOE”

El Partit Socialista va multiplicar un 300% els vots collits en les passades eleccions del 10 de novembre després d'haver adulterat el cens en la localitat de Vilamalur. El 10 de novembre el PSOE va aconseguir 35 vots enfront dels 9 votants socialistes que hi havia en realitat el 28 d'abril.

De fet, adulterar el cens li va permetre al PSOE de Castelló guanyar a Vilamalur per primera vegada en la seva història en la localitat. No obstant això, el fet que els socialistes de Castelló  havia fet paranys amb el padró explicaria aquest gran resultat del PSOE en pocs mesos ja que l'INE ha anul·lat ara als socialistes que s'havien empadronat de manera fraudulenta.

La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, ha demanat al PSOE “que doni explicacions davant aquest greu escàndol que demostra que està en l'ADN dels socialistes la guerra bruta i els tripijocs”. Cal recordar que els socialistes van intentar perpetrar un cop d'estat en aquesta localitat. Per a això, els socialistes d'Onda van decidir empadronar de cop a 46 persones en una localitat amb un cens de 58 persones.

L'objectiu era adulterar les eleccions locals per a arrabassar l'alcaldia al PP. “El fet que no poguessin votar en les eleccions de maig els va impedir consumar el seu tripijoc” però sí l'han pogut fer al novembre, demostrant “que darrere de tot això es troba el PSOE”. La secretària general ha demanat al president dels socialistes de Castelló i a Ximo Puig “que donin la cara i condemnin aquests paranys si és que de debò respecten la democràcia” ja que “si continuen callant demostraran que tenen les mans igual de brutes que els socialistes d'Onda”.

No en va, els empadronats fraudulents que ara han estat donats de baixa pertanyen tots al PSOE d'Onda i hi ha casos com el del exalcalde socialista Juan Miguel Salvador. “El PSOE es creu que la província de Castelló és un laboratori per als seus casos de corrupció” i ha advertit que “el PP arribarà fins on faci falta i vigilarà el cas de Vilamalur perquè no tornin a intentar manipular els resultats electorals”.

Pujar