elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "El PSOE incrementa l'atur a Castelló"

PP: "El PSOE incrementa l'atur a Castelló"
  • El balanç interanual constata un augment del 0,74% del nombre de d'aturats a la província que demostra que Sánchez destrueix l'ocupació que Rajoy havia creat

Les polítiques del PSOE han tornat a destruir ocupació a Castelló en l'últim any tal com demostra la dada interanual dau a conéixer hui pel Ministeri de Treball. El tancament de l'any llança un increment del 0,74% del nombre d'aturats, 276 més respecte al mateix període del passat any, i alimenta la desacceleració econòmica que el PSOE està abonant tant des de la Generalitat Valenciana com des del Govern d'Espanya.

“És evident que cada mes es perden llocs de treball. I en un mes com el de desembre, en el qual habitualment les dades són bones per la campanya de recollida de la taronja, són pitjors que en el mateix període del passat any”. El resultat, tal com ha assenyalat Miguel Barrachina, president del PPCS, constata que “amb l'esquerra el nombre d'ocupacions que es creen ha caigut a la meitat”. “Si amb les polítiques de Mariano Rajoy aconseguim generar una ocupació de 6.000 ocupacions, ara s'han destruït el 50% de la mà d'un president, Pedro Sánchez, que ha deixat de pensar en Espanya per a pensar en si mateix”.

De fet, el balanç interanual a Castelló és el pitjor de la Comunitat Valenciana, perquè mentre a la província es destrueix ocupació, a València i Alacant han aconseguit invertir la tendència per mínims i generar ocupació.

Pujar