elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "El PSOE dispara els impostos en Santa Magdalena "

PP: "El PSOE dispara els impostos en Santa Magdalena "
  • L' alcalde imposa una pujada de l'IBI, de la taxa sobre l'aigua, per la connexió de l'aigua i fins perquè els jubilats hagin de pagar per accedir a la piscina

El Partit Socialista ha aprovat una espectacular pujada d'impostos a tots els veïns de la localitat. En un solo ple, l'alcalde del PSOE Sergio Bou ha aprovat en solitari un infern fiscal per als veïns que s'aplicarà a partir del pròxim any.

Tal com ha lamentat el regidor del Partit Popular en Santa Magdalena de Pulpís, Víctor Cervera, “el PP ens hem oposat de manera clara a aquesta pujada massiva d'impostos perquè ens sembla abusiva” i ha instat a l'alcalde “a exigir-li al seu cap Ximo Puig que pagui el que deu en lloc de pujar als veïns els impostos de manera massiva”.

No en va, el ple ha aprovat una pujada de l'IBI en passar el tipus impositiu de l'1 al 1,95, la qual cosa implicarà un augment en el rebut de tots els veïns. A més, ha imposat un increment del 40% en l'aigua que ara passarà a costar 14,5 euros al mes. Així mateix, el ple ha aprovat cobrar la connexió a l'aigua i en el cas de la piscina, cobrar als jubilats per entrar, quan fins al moment estaven exempts.

Per a Cervera, “es tracta d'un model de pujar impostos en el qual mai trobaran al Partit Popular” ja que “pensem que no és bo que els veïns hagin de pagar amb el seu esforç la mala gestió dels alcaldes”.

Pujar