25 de setembre de 2020 25/9/20

La província de Castelló guanya 10.136 afiliats a la Seguretat Social en l'últim any

La província de Castelló guanya 10.136 afiliats a la Seguretat Social en l'últim any - (foto 1)

  La província de Castelló guanya en l'últim any 10.136 afiliats a la Seguretat Social, segons les dades publicades hui pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i aconsegueix la xifra de 227.456 castellonencs treballant.
  El president del Partit Popular de la província de Castelló, Miguel Barrachina, ha assegurat que "10.136 cotitzants més en l'últim any, 781 en l'últim mes i 50 mesos encadenant creixements en els contractes indefinits, suposa que hui hi han més dones treballant a Espanya i en la província de Castelló i que, a més, els nostres jubilats i pensionistes amb creacions d'ocupació com aquestes poden tenir ben assegurada la seua pensió".

  Cal destacar que l'afiliació a la Seguretat Social en la província de Castelló ha augmentat un 4,66% en l'últim any, situant-se aquest creixement per sobre de la Comunitat Valenciana amb un 4,36% i per damunt, també, de la mitjana nacional amb un 3,31%.

  Barrachina ha assegurat que "l'augment de l'afiliació a la Seguretat Social avala les reformes impulsades en solitari pels governs del Partit Popular, des de la laboral, del sector públic, financera i fiscal".

  Per al president dels populars, "amb les noves infraestructures en la província de Castelló, com l'alta velocitat, l'aeroport i les noves autovies, veurem intensificada la creació d'ocupació en els pròxims mesos".

  D'altra banda, en l'últim any l'atur en la província de Castelló s'ha reduït en 5.581 persones, açò suposa un descens del 12,21%, també per sobre de la mitjana nacional que se situa en el 7,56%.

  Pujar