4 de desembre de 2020 4/12/20

El PP proposa un protocol per a la volta segura a les aules a Castelló

El PP proposa un protocol per a la volta segura a les aules a Castelló - (foto 1)
  • Els populars plantegen crear un protocol concret que garantisca la seguretat de tots de cara a quan s'haja de reprendre les classes

El PP de la província de Castelló ha sol·licitat al Govern central que accepte la proposta que els populars han registrat en el Congrés perquè s'establisca un protocol segur de cara a la volta a les aules. Tal com ha defensat el portaveu de l'Educació en el Congrés i diputat nacional del PP de Castelló, Óscar Clavell, “la proposta estableix la necessitat de crear un protocol d'actuació concreta per a garantir la salut de tots de cara a la volta a les aules”.

El PP ha presentat una Proposició no de Llei en el Congrés en la qual proposa al Govern el disseny i posada en pràctica d'un protocol amb el qual afavorir una volta segura a les aules en tota Espanya i fer possible la recuperació de la formació presencial en tots els nivells educatius.

La idea del PPCS és que el protocol, necessari per la crisi generada pel coronavirus, tinga la preservació de la salut pública com a prioritat i es realitze en coordinació amb la Generalitat i des de la cooperació amb el conjunt del sector educatiu.

Clavell assenyala que “el plantejament és que s'incloguen mesures com el subministrament adequat en quantitat i qualitat d'equips de protecció individual, així com la realització de proves diagnòstiques per a alumnes, professors i personal d'administració i servei; la fixació d'aforaments màxims en funció de la grandària de les aules o l'establiment de distàncies mínimes entre els alumnes”.

Pujar