21 de setembre de 2020 21/9/20

La professora Cristina González participa com a mentora acadèmica en la trobada internacional d'estudiants de Publicitat i Relacions Públiques Minds Wide Open

La professora Cristina González participa com a mentora acadèmica en la trobada internacional d'estudiants de Publicitat i Relacions Públiques Minds Wide Open - (foto 1)
  • L'esdeveniment està organitzat per la Universitat de Michigan i la seua Escola de Comunicació i Arts

La professora del Departament de Comunicació de la Universitat Jaume I Cristina González Oñate ha participat com a mentora acadèmica en l'esdeveniment denominat Minds Wide Open organitzat per segon any consecutiu per la Universitat de Michigan i la seua Escola de Comunicació i Arts.

L'esdeveniment va reunir durant una setmana a estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de diferents països amb l'objectiu de resoldre un brief creatiu per a una marca real. En aquesta ocasió, els equips d'estudiants i els seus corresponents mentors, professionals vinculats al sector de la comunicació publicitària i acadèmics, van treballar les campanyes de publicitat per a la marca AirB&B amb el brief proporcionat per l'agència TBWA d'Alemanya.

La professora de l’UJI ha sigut l'única acadèmica espanyola que ha participat en aquesta edició del Minds Wide Open. A més de guiar i tutoritzar a un dels equips, Cristina González Oñate va impartir la conferència titulada «Els estudis de la Universitat Jaume I de Castelló» en la qual va presentar als assistents l'oferta acadèmica de l’UJI, entre la qual s'inclouen els estudis vinculats a l'àmbit de Ciències de la Comunicació: Periodisme, Publicitat i Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual.

Pujar