20 de setembre de 2020 20/9/20

I Pressupostos Participatius Torreblanca

  És una via directa que obri l'Ajuntament de Torreblanca, a traves de la Regidoria de Participació Ciutadana, encapçalada per Jose A. Garcia Moliner “L’equip de govern pretén amb aquesta iniciativa , que els veïns i veïnes puguen participar activament en l'elaboració del pressupost municipal i aprofundir en la gestió dels mecanismes democràtics a l'àmbit local, mitjançant la implicació de la ciutadania en el procés de presa de decisions sobre les inversions municipals.”
  Segons García, “ és una experiència pionera al nostre municipi, requereix de l’esforç e implicació de tots, ja que l’èxit de la iniciativa dependrà de la participació de la ciutadania en aqueta aquesta consulta, que ens aportarà de primera mà la seua opinió, es a dir, les actuacions que el ciutadà valora com a més positives, a la fi de millorar el nostre municipi.”

  Qui pot participar?

  Qualsevol persona pot presentar aquelles propostes que considere valuoses per a Torreblanca a través del formulari habilitat a la web del Ajuntament , també, al punt que s’instal·larà al registre l'edifici de l'Ajuntament.

  Nota important; Per a presentar les propostes, caldrà estar empadronat/ada al municipi, tenir 18 anys complerts i donar conformitat i adjuntar les dades personals a la proposta.

  Com funciona?

  El procés comprèn;

  1ª fase d'informació a la ciutadania tant en format on-line com presencial el dia 16 de setembre a les 20:00h a la Sala d’audiovisuals de la Biblioteca Municipal “nova”.

  2ª fase de presentació de les propostes de part de la ciutadania de 21 al 30 de setembre. Mitjançant;

  La web municipal

  Al Registre de l’Ajuntament.

  Els ”codi QR” que trobareu a la cartellera.

  3ª fase, aquestes propostes seràn objecte d'un anàlisi previ de viabilitat tècnica per a identificar les accions susceptibles d’incloures dins el llistat de propostes viables.

  4ª fase, l'Ajuntament amb el resultat d’aquesta consulta no vinculant, tindrà coneixement per ordre de preferència (sent la millor valorada la proposta que tingué més vots).

  Les votacions seran els dies 18 i 19 d’octubre, Mitjançant

  La web municipal

  Al Registre de l’Ajuntament.

  5ª fase, A partir del dia 20 d’octubre és publicaran les propostes a

  La web municipal

  Xarxes socials

  Pujar