19 de setembre de 2020 19/9/20

"Els pressupostos del PP para 2018 mantenen el pols inversor amb un altre tram de la N-232"

"Els pressupostos del PP para 2018 mantenen el pols inversor amb un altre tram de la N-232" - (foto 1)

  Els Pressupostos Generals de l'Estat contemplen per a 2018 mantenir el pols inversor que s'ha donat aquesta legislatura per a la província de Castelló i per a aquest exercici es manté el ritme en les obres de la N-232. La inversió total serà de 40 milions d'euros i aquesta nova variant permetrà eliminar les més de 60 corbes del Port de Querol que en l'actualitat funcionen com una barrera per al tràfic.

  Tal com ha explicat avui la sotssecretària del PP de Castelló Marta Barachina, aquesta carretera té una importància cabdal per a la província mentre uneix la cornisa cantàbrica amb Vinaròs. "El Govern d'Espanya compleix amb el seu compromís i compleix amb aquesta província ja que en aquests Pressupostos es duplica la inversió amb la província i la inversió per a Castelló és molt superior a la de la mitjana nacional", adverteix Barrachina.

  La responsable orgànica ha explicat que la N-232 és un exemple del model del Partit Popular i la seua aposta per les infraestructures útils. "El model és molt clar: gràcies al PP es creen llocs de treball i aquest fet provoca que es paguen menys imposats, que hi haja més inversions i que es puguen pujar les pensions". La vicesecretària assenyala que "mentres el PP aposta per la N-232 o triplica les freqüències de trens entre Vinaròs i Castelló o el corredor Mediterrani, el PSOE va portar l'estafa del Castor o les desaladoras que ningú vol i que pel que sembla s'usaven per a finançar al PSOE de forma il·legal, segons els jutges".

  Un pressupost per a crear 6.200 ocupacions

  La responsable popular ha destacat que "este pressupost comença a arreplegar els fruits socials de la recuperació econòmica posat que avui dia hi ha 36.000 persones més treballant en la província des de l'engegada de les reformes del Partit Popular". Aquest fet es tradueix en efectes sobre el conjunt de les prestacions socials i els impostos. "al haver-hi moltes més gent tributant a Espanya, tots podem pagar menys imposats i per açò 42.000 castellonencs van a veure com es rebaixa el seu pagament en l'impost de la Renda", ha explicat Barrachina.

  Perquè les polítiques socials i les inversions seguisquen creixent, s'ha de seguir creant ocupació i només els polítics que són capaços de crear ocupació poden complir amb el que prometen. Per açò, l'objectiu per als pròxims 12 mesos és que es creuen 6.200 ocupacions addicionals el que suposa el major creixement en matèria d'ocupació en la història d'Espanya, ajunte els 60.000 ocupacions que es van crear durant el mandat de José María Aznar. Així mateix, aquests PGE impliquen una pujada de les pensions tant mínimes com de viduïtat.

  Pujar