23 de setembre de 2020 23/9/20

Pradas considera una ‘presa de pèl’ que el Govern fixe en 282 euros la cesta de Sánchez a Castelló

Pradas considera una ‘presa de pèl’ que el Govern fixe en 282 euros la cesta de Sánchez a Castelló - (foto 1)

  La senadora pel Partit Popular de la província de Castelló, Salomé Pradas, ha assenyalat com "presa de pèl” que el Govern fixe en 282 euros el viatge en Falcon i la tabola de Pedro Sánchez a Castelló el passat estiu.

  Pradas ha assegurat que “és un insult a la intel·ligència dels espanyols i des del Partit Popular, com venim insistint des del primer dia, volem conèixer tota la veritat i saber quant ens va costar als espanyols desplaçar a Pedro Sánchez i el seu sèquit fins a Castelló per a gaudir de dos dies de tabola”.

  La portaveu adjunta del GPP en el Senat vol que el Govern explique si en els 282 euros inclou les despeses del combustible del Falcon amb el qual Pedro Sánchez es va desplaçar a Castelló, les despeses de la tripulació també estan inclosos, així com les despeses aeroportuàries de l'aeroport de Castelló.

  A més, la senadora popular ha apuntat que “la última visita de Mariano Rajoy a Castelló com a president del Govern va ser per a inaugurar l'arribada de l'alta velocitat i per a anunciar l'ampliació de l'autovia de Castelló. I amb un president socialista, la seua única visita a la província va ser per a venir de tabola usant com teloneros a Ximo Puig i Amparo Marco".

  Per a Salomé Pradas, “l’ús que Sánchez fa de l'avió oficial per a anar de festa, de vacances de Nadal o per a anar a les noces del seu cunyat és un despropòsit de qui ha arribat a la Moncloa per a abusar dels mitjans que paguem tots”.

  Pujar