elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“El PPCS és un valor segur enfront dels amagos rupturistes del socialismo”

“El PPCS és un valor segur enfront dels amagos rupturistes del socialismo”

    El president del Partit Popular de la província de Castelló, Miguel Barrachina, ha assegurat que "només el PP és un valor segur enfront dels amagos rupturistes del socialisme de Pedro Sánchez”. Per al líder dels populars castellonencs, “mai un president del Govern ha posat els seus interessos personals per davant dels interessos dels espanyols”.

    Per a Barrachina “la unitat d'Espanya no es negocia, es defensa” per açò,  “demà anem a estar a Madrid dient a Pedro Sánchez que acabe són el seu intent de malvendre la unitat nacional a costa de mantenir-se en Moncloa". Miguel Barrachina ha realitzat aquestes declaracions en una trobada comarcal amb alcaldes i afiliats del Partit Popular a Algimia de Almonacid

    El president del PPCS ha assegurat que “la butaca de Pedro Sánchez no val trencar amb la unitat d'Espanya i menyscabar l'ordre constitucional”.

    Per açò, Miguel Barrachina ha assegurat que “cada regidor del Partit Popular serà un dic de contenció contra el nacionalisme i el socialisme” i “anem a donar la batalla per a seguir defensant la unitat d'Espanya, la llibertat i la igualtat d’oportunitats".

    Pujar