elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PPCS reivindica la unitat de l'Estat com a única garantia per avançar

El PPCS reivindica la unitat de l'Estat com a única garantia per avançar

    El Partit Popular de Castelló ha celebrat avui d'unió amb el president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, en la localitat de Traiguera. L'acte, al que han assistit prop de 200 persones, ha servit per posar en valor la unió de les comunitats autònomes de Catalunya i la Comunitat Valenciana.

    El president del Partit Popular de Castelló, Miguel Barrachina, ha manifestat que “solament a través de la unió de l'Estat, de la fortalesa, d'estar units, es poden aconseguir oportunitats econòmiques i més ocupació”. Barrachina ha assenyalat que “encara que hi ha alguns que s'obstinen en lloa contrari, és molt més el que ens uneix que el que ens separa”. “És absurd que alguns vulguin aixecar fronteres on no les hi ha”.

    El president del PP de Catalunya, per la seva banda, ha advertit que el PP és l'única garantia eficaç per frenar al nacionalisme radical i al separatisme. “El Partit Popular i cadascun dels seus membres són un mur de contenció dels quals intenten adoctrinar, dels quals intenten imposar un pensament únic”.

    Pujar