29 de novembre de 2020 29/11/20

El PPCS reivindica la província de Castelló davant els càstigs i la submissió del PSOE

El PPCS reivindica la província de Castelló davant els càstigs i la submissió del PSOE - (foto 1)
  • Els populars celebren una reunió interparlamentària per a reclamar inversions i infraestructures per a Castelló davant els bloquejos de la esquerra

  • Barrachina: “Les polítiques del PP són ara més necessàries que mai perquè el PSOE ens ha ficat en una situació d'emergència provincial amb les seues retallades”

El Partit Popular de Castelló s'ha reivindicat hui com a principal defensa de la província i com l'únic partit que reivindica per al territori enfront dels càstigs del PSOE i els seus aliats de l'esquerra. Durant la celebració d'una jornada de treball interparlamentària a Vall d'Alba, el president del PPCS, Miguel Barrachina, al costat de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, tots els parlamentaris de Castelló han defensat a la província.

Barrachina ha assegurat que “l'únic partit que té presència en tots els municipis i l'únic que no ha rebaixat el seu nivell de reivindicació és el Partit Popular”. Una reivindicació que es multiplicarà “ja que els governs d'esquerra liderats pel PSOE no paren de castigar a la província”.

El president provincial ha exemplificat amb la pujada de l'atur a Castelló, província on més s'estan notant els efectes de les polítiques d'esquerra, així com “qüestions que ens afecten el dia a dia com són els Rodalia, que des que governa el PSOE han multiplicat per 14 les incidències i cancel·lacions”. “Les polítiques del PP són més necessàries que mai perquè ens trobem davant una situació d'emergència provincial”.

Miguel Barrachina ha assenyalat que “l'esquerra és sinònim de bloqueig per a Castelló” i ha recordat que “excepte el Castor, una presó i les dessaladores que ni ells mateixos volen, el PSOE no ha construït cap infraestructura per a Castelló”. Per exemple, l'autovia A7 del Mediterrani, que mancant tres trams el PSOE ha decidit bloquejar. “És curiós que ara que governa el PSOE amb Podemos a Madrid i en la Generalitat, ara decidisquen callar i no reivindicar per a Castelló el que és just i ens mereixem”.

El president provincial ha advertit que en la Generalitat Valenciana “l'única cosa que els uneix i preocupa és intentar tapar els escàndols de la família Puig i els de Mónica Oltra i els abusos en centres de menors”. “Mentre tot això succeeix, es disparen les llistes d'espera en sanitat per la seua incapacitat de gestió”.

Barrachina, els diputats provincials, autonòmics i nacionals, han mostrat el seu compromís al fet que “com hem fet sempre, exigir per a Castelló les mateixes oportunitats, infraestructures i inversions que ens mereixem”.

Pujar