elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PPCS reforça la comarca d'Albocàsser amb la incorporació de David Vicente

El PPCS reforça la comarca d'Albocàsser amb la incorporació de David Vicente

  El Partit Popular de Castelló ha decidit reforçar la partida judicial de Albocàser amb la incorporació de l'alcalde de Torre d’En Besora, David Vicente, que al costat de Pablo Roig i Víctor Fabregat assumeixen les tasques de coordinació de la comarca.

  David Vicente, empresari agropecuari, és ja un referent a la comarca d'Albocàsser i malgrat la seva joventut, 41 anys, disposa d'una gran experiència en el municipalisme, on encadena la seva cinquena majoria absoluta i, sobretot, en un defensor del territori i de l'interior de Castelló.

  El president del PPCS, Miguel Barrachina, ha destacat que “el PP compta amb nou de les 13 alcaldies que hi ha a la comarca i 52 regidors en això partit judicial”. El president provincial assenyala que en aquesta comarca “el PP ha obtingut els millors resultats de la província, amb el 60% dels vots” i això és gràcies “als excel·lents candidats, alcaldes i regidors que té el PP en la zona”.

  Amb la incorporació de David Vicente, que és recent diputat provincial, es reforça el paper dels alcaldes a la comarca i en l'estructura del PP de Castelló.

  El president provincial, que ha mantingut una reunió amb els tres coordinadors comarcals en les quals “la defensa del territori i de les seves necessitats seran les claus d'aquesta legislatura” i ha posat en valor la labor duta a terme per la Diputació de Castelló en mans de Javier Moliner, amb iniciatives com les unitats de respir, el taxi rural o els escoletes matineres, així com tot el programa Repoblem o el Pla 135, que permeten frenar la creixent despoblació.”

  Pujar