2 de desembre de 2020 2/12/20

El PPCS reclama al PSOE el pagament dels ERTES i l'arribada de test massius per a Castelló

El PPCS reclama al PSOE el pagament dels ERTES i l'arribada de test massius per a Castelló - (foto 1)

  El Partit Popular de Castelló ha reclamat hui que el Governe pague d'una vegada els ERTES que estan pendents de cobrament “i que agilite tota la maquinària dels ministeris perquè els subsidis i les ajudes que es deuen comencen a arribar” ja que “de res serveixen anuncis si després no es concreten”.

  El diputat nacional del PPCS, Óscar Clavell, ha advertit hui que “tant parlar d'escuts i de rendes mínimes i 4 milions d'espanyols no han cobrat encara la seua prestació per ERTE des del 31 de març i ja els han dit que tampoc cobren a l'abril. No es pot jugar amb la vida de la gent que no pot arribar a fi de mes”.

  El diputat nacional ha reclamat a més “que es posen en marxa plans d'ocupació i mesures que arriben a la gent” perquè “mereixem un Govern que actue, que diga la veritat i que reme per a eixir d'aquesta crisi”.

  El popular ha lamentat hui la ineficàcia del Govern ja que “en les últimes hores hi ha 1.202 sanitaris infectats per coronavirus. 34.355 en total. I mentre ens continuem assabentant de nous fets sobre la nefasta gestió de l'autoritat sanitària única en la compra de màscares i test. Els sindicats mèdics, els col·legis d'infermers i CSIF ja s'han querellat contra el ministre Salvador Illa per les màscares 'fake' que han arribat a Castelló. El Govern té moltes explicacions que donar i haurà d'assumir responsabilitats”, ha assegurat Clavell.

  El diputat ha manifestat també que “és necessari que arriben els test d'una vegada a la província de Castelló ja que no pot ser que el 99% de la població estiga sense poder fer-se la proves”.

  Pujar