12 de desembre de 2019 12/12/19

El PPCS reclama al Consell que no impedisca els vols aeris per a acabar amb la plaga de mosquits

El PPCS reclama al Consell que no impedisca els vols aeris per a acabar amb la plaga de mosquits - (foto 1)

  El Partit Popular de la província de Castelló presentarà la setmana vinent en els Corts diverses iniciatives, amb preguntes i propostes, per a evitar que el Consell de PSPV, Compromís i Podem impedisca els vols aeris per a acabar amb la plaga de mosquits. Així ho ha assegurat el president del PPCS i diputat autonòmic en els Corts, Miguel Barrachina.

  “Anem a reclamar a l'ecologisme de saló que governa la Comunitat Valenciana que no impedisca que els esforços que fan els ajuntaments i el govern de la Diputació, amb més d'un milió d'euros, tinga una major efectivitat en la lluita contra la plaga de mosquits”, ha assenyalat.

  Els populars presentaran aquestes propostes després de tenir coneixement que la Conselleria de Sanitat ha rebutjat autoritzar fumigacions aèries de manera preventiva per a combatre la plaga de mosquits, malgrat que els alcaldes dels municipis del litoral asseguren que aquest tipus de tractament és el més efectiu per a evitar les molèsties.

  cal recordar que la capacitat d'autoritzar els vols és del govern valencià, “i una vegada més el Consell que presideix Ximo Puig torna a negar la seua ajuda als castellonencs en perjudici de la província i de la Comunitat Valenciana”.

  Miquel Barrachina ha assegurat que “és lamentable que la conselleria de Sanitat no autoritze els vols perquè els vols per a acabar amb una plaga que és una molèstia per al turisme, els restaurants i els veïns que tenen dret a gaudir dels carrers, marjalerías i platges durant l’estiu". Per al líder del PPCS, “des dels despatxos, el Consell veu amb absoluta despreocupació el problema dels mosquits”.

  ocultar
  El PPCS reclama al Consell que no impedisca els vols aeris per a acabar amb la plaga de mosquits
  Pujar