25 de novembre de 2020 25/11/20

El PPCS exigeix ‘una radiografia urgent del col·lapse de la sanitat a Castelló’

El PPCS exigeix ‘una radiografia urgent del col·lapse de la sanitat a Castelló’ - (foto 1)

  El Partit Popular ha anunciat que la primera mesura que prendrà res més constituir-se Les Corts serà exigir una radiografia real i urgent de la situació de col·lapse de la sanitat de la província de Castelló. Les retallades dutes a terme pel PSOE no només han duplicat les llistes d'espera, sinó que afecta ja de forma greu a la qualitat assistencial dels pacients, així com al treball dels professionals de la sanitat.

  Aquesta setmana es prendrà possessió d'i el PP “presentarem una iniciativa conjunta per a saber en quin punt exacte es troba la sanitat de la província després de quatre anys de retallades i de desmantellament de la província”.

  El president provincial ha assenyalat que “l'esquerra no només ha duplicat les llistes d'espera, sinó que ha ocultat dades perquè estàvem en campanya electoral” però “la descoordinació, la falta de personal i les retallades són una constant des que governa l'esquerra valenciana”.

  Miguel Barrachina ha advertit que “comptem amb els millors professionals del món i és inconcebible que la falta de persona estigui provocant problemes molt greus en l'atenció assistencial amb conseqüències fatals”.

  De fet, el PSOE ha provocat que la primera visita per a Cardiologia tingui un any de llista d'espera, s'hagin desmantellat serveis com els de Mamografia al Palància, el tancament del Banc de Sang a la província, les greus retallades a l'hospital Provincial al qual han volgut desmantellar, el tancament del centre de salut de Torrehermosa o casos com el de l'Hospital de Vinaròs on s'han hagut d'activar protocols d'urgència en quedar-se serveis complets sense personal.

  Miguel Barachina ha explicat avui que el PP “defensarem la bona gestió i la necessitat de recuperar les bones polítiques perquè els professionals mèdics puguin treballar de forma digna i que, alhora, que es restitueixin tots els serveis eliminats per l'esquerra”.

  Pujar