26 de novembre de 2020 26/11/20

El PPCS exigeix el pagament dels ERTES i suport al sector turístic de la província de Castelló

El PPCS exigeix el pagament dels ERTES i suport al sector turístic de la província de Castelló - (foto 1)

  El Partit Popular de Castelló ha exigit hui als socialistes que “paguen d'una vegada els ERTES als afectats” ja que els impagaments estan provocant problemes entre les famílies de la província de Castelló.

  El diputat nacional del PP per Castelló, Óscar Clavell, ha assenyalat hui que “són centenars les famílies que estan sense cobrar la prestació de l'Estat i reclamem al Govern eficàcia ja que estem parlant del manteniment de moltes persones i famílies senceres”, ha manifestat el responsable popular.

  Per al diputat “la gestió que està fent el PSOE i Sánchez de la crisi sanitària està sent un desastre i ens fa por pensar què faran amb la crisi econòmica que ja es pot albirar”.

  Així mateix, Clavell ha recordat als socialistes que “el que han de fer és deixar de menysprear la imatge de la marca Espanya i deixar d'atacar als sectors productius”. Justament el diputat nacional ha recordat que la seua província, la de Castelló, assentisca una gran part de la seua economia en el sector serveis i el turisme.

  “Un turisme de qualitat, familiar, amb prestigi i bon fer és el que caracteritza al de la Comunitat Valenciana i, més concretament, al de Castelló on milers de famílies ofereixen el seu treball i el seu esforç per un turisme de qualitat i de prestigi”, ha recordat Clavell qui ha assenyalat que “exigim que paren d'atacar al turisme i que injecten liquiditat a les empreses i un pla específic per al turisme”.

  Pujar