29 de novembre de 2020 29/11/20

El PPCS denuncia «l’espoli de Ximo Puig a l’Hospital Provincial»

El PPCS denuncia «l’espoli de Ximo Puig a l’Hospital Provincial» - (foto 1)

    La secretària general del Partit Popular de la província de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha denunciat una vegada més "les retallades del Consell en l'Hospital Provincial de Castelló, aquesta vegada després de conèixer que el centre hospitalari porta més de 8 mesos sense cap de psiquiatria".

    Segons Vicente-Ruiz, "lamentem l'espoli de Puig a l'Hospital Provincial, que aquesta vegada afecta a psiquiatria, un dels eixos del centre al costat d'oncologia i oftalmologia". Per a la secretària general del PPCS "els malalts de Castelló són els que més pateixen l'assot i la mala gestió de la consellera Montón i de Ximo Puig".

    Així mateix, Vicente-Ruiz ha lamentat "les contínues retallades del Consell al cor sanitari de la província de Castelló". "Hem dit, com també ho han denunciat els sindicats, que el Consell està eliminant serveis, amortitzant places i tirant a personal".

    Per açò, des del PPCS "lluitarem perquè es mantinguen els tres eixos de l'Hospital Provincial de Castelló i la salut dels castellonencs".

    Pujar