1 de desembre de 2020 1/12/20

El PPCS demana a Ximo Puig que pose fi de manera immediata a les retallades en la sanitat pública

El PPCS demana a Ximo Puig que pose fi de manera immediata a les retallades en la sanitat pública - (foto 1)

  La secretària general del Partit Popular de la província de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha exigit a Ximo Puig que pose fi de manera immediata a les retallades en la sanitat pública “perque estem parlant de vides humanes, de possibles malalts de càncer que en quedar-se sense metges de patologia aquest mes d'agost en l'Hospital Provincial hauran d'esperar diverses setmanes fins a conèixer el diagnòstic definitiu”.

  La mandatària del PPCS ha assenyalat que “la situació és lamentable i insostenible. En sanitat no es pot retallar". Per açò ha assenyalat que “si Puig i Oltra tenen diners parell contractar assessors i obrir la televisió pública, també té per a sanitat”.

  Per açò, des del Partit Popular de la província de Castelló insisteixen que “no anem a permetre més retallades en sanitat perquè para nosaltres és un tema molt important”.

  Per a Vicente-Ruiz, “actualment, la situació és molt delicada per als castellonencs per les contínues retallades que estan duent a terme el Consell de PSOE i Compromís, unes retallades que no tenen precedents i que estan causant moltes moletes entre els pacients que han de patir llargues llistes d'espera en els hospitals, han de desplaçar-se a Tarragona o València a realitzar-se un TAC i des de l'1 d'agost s'han quedat sense ambulàncies a les vesprades, nits i caps de setmana perquè els metges puguen atendre les urgències a domicili”. Cal assenyalar que la solució de la Conselleria de Sanitat és que els metges vagen en taxi, cotxe particular o bicicleta, “un despropòsit i un minvament importantíssim en la qualitat sanitària assistencial".

  Els populars castellonencs consideren que “algú en el Consell hauria de tornar de vacances urgentment i posar ordre en l'Hospital Provincial i en tota la sanitat pública de la província de Castelló perquè no podem posar en risc la salut de les persones”. Segons Vicente-Ruiz, “correspon a Puig i Oltra posar fi a les retallades en sanitat perquè està en risc la nostra salut”.

  Pujar