elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PPCS demana un complement retributiu per al personal sanitari de Castelló

El PPCS demana un complement retributiu per al personal sanitari de Castelló

    El Partit Popular de Castelló ha avalat hui la proposta del president nacional del PP, Pablo Casado, de crear un complement retributiu al personal sanitari que està en primera línia de foc en la crisi del coronavirus. Així ho ha explicat hui el president provincial del PP, Miguel Barrachina, qui ha explicat que “reclamem per als professionals sanitaris un complement retributiu pel seu esforç i risc per a salvar vides. Demanem que arribe d'una vegada material de protecció i respiradors, el reforç de plantilles i la contractació de residents com a adjunts”.

    El president dels populars ha assenyalat hui que “la mesura proposada pel PP nacional hauria d'implantar-se i, sobretot, s'hauria de dotar de tot el material de protecció necessari per als professionals sanitaris a la província de Castelló”.

    Barrachina ha lamentat la greu imprevisió de la Generalitat Valenciana que se sumen als errors del Govern d'Espanya en aquesta crisi. El president dels populars ha assenyalat que “des del PP proposem que els treballadors dels sectors essencials no paguen impostos ni cotitzacions socials durant l'estat d'alarma. Mereixen rebre el seu sou brut pel seu gran esforç i risc de contagi treballant mentre els altres estem confinats”.

    A més, al costat de la proposta del PP que s'hissen les banderes a mitja asta als ajuntaments, el PP “ha proposat que es declare dol nacional ja que mai hi havia hagut tantes víctimes mortals en la nostra història recent i les seues famílies no poden ni acomiadar-los, per la qual cosa el PP ha demanat un gest de tota la societat i les institucions”.

    Pujar