29 de novembre de 2020 29/11/20

El PPCS advoca per la unitat del vot de centre per a donar una bolcada en les municipals

El PPCS advoca per la unitat del vot de centre per a donar una bolcada en les municipals - (foto 1)

    El president del PP de Castelló, Miguel Barrachina, ha advocat avui per la unitat del vot de centre dreta per a donar una bolcada en les eleccions municipals. El president popular ha advertit que malgrat haver-hi gairebé un empat en nombre de vots entre els dos blocs, la fragmentació ha fet que el PSOE hagi obtingut més escons. “Els resultats suposen que ens ha penalitzat la fragmentació i hem de tornar a la unitat”.

    El president popular ha advertit que “amb totes les llistes municipals tancades, el PP és l'única opció centro dreta en el 70% dels municipis de Castelló” el que permetrà “que el PP pugui defensar a la província de Castelló”.

    Miguel Barrachina ha manifestat avui que “continuarem barallant per aconseguir la unitat perquè el PP pugui continuar servint a aquesta província” ja que el PP “és el de major implantació en el territori i el que ha servit sempre de forma eficaç a Castelló”.

    El president provincial ha donat l'enhorabona a tots els votants de la província, així com al Partit Socialista pels seus resultats i ha explicat que “no ens consola que els resultats a Castelló siguin millors que la mitjana nacional, ni que la província sigui la que millors resultats ha obtingut de la Comunitat ja que pensem que el PP ha de ser un partit guanyador per a crear oportunitats”.

    Pujar