4 de desembre de 2020 4/12/20

El PPCS adapta també les reunions comarcals de manera telemàtica

El PPCS adapta també les reunions comarcals de manera telemàtica - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PPCS adapta també les reunions comarcals de manera telemàtica - (foto 2)

  El Partit Popular de Castelló ha adaptat també les reunions comarcals de manera telemàtica per a defensar a la província de Castelló. Els populars han celebrat la primera reunió comarcal aquesta setmana, la corresponent a la comarca de Nules, dins del calendari habitual de reunions de treball.

  La secretària general del PP de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha explicat que “estem en la pitjor crisi de la història recent i ja hem pogut comprovar que el PSOE és expert a gestionar malament les coses”. La responsable popular ha explicat que “en el PP creiem que ha de ser una exigència que els veïns tinguen accés als test massius i fiables” ja que tal com adverteixen els experts, “sense els test no podem parlar de desescalada ni prendre decisions fiables”.

  La responsable del PP considera que “volem per als veïns de Castelló el mateix que les ministres del PSOE: test per a saber com actuar”. Vicente-Ruiz ha advertit que “en aquestes setmanes també hem assistit amb vergonya a les decisions d'un Govern que s'ha centrat en mentir, a ocultar la veritat i no a solucionar els problemes de la gent”. Vicente-Ruiz ha advertit que “des del PP demanem test massius, no mentides massives que és l'única cosa que sembla ser que saben fer els socialistes”.

  La líder popular ha posat en valor que “des del minut zero el PPCS ha traslladat tota l'activitat interna a reunions telemàtiques” com per exemple els comités de direcció que se celebren tots els dilluns presidits per Miguel Barachina “i que hem pogut comptar amb la presència de la presidenta regional, Isabel Bonig, o de diputats autonòmics com a Jota Zaplana o Elena Bastidas als quals hem convidat per a millorar la defensa de la província de Castelló”. Comités setmanals, reunions amb alcaldes, portaveus, amb els membres de Noves Generacions, dels diferents parlamentaris…

  La secretària general recorda que “la labor de gestió del PP segueix en peus ja que el nostre únic objectiu és defensar els interessos generals de la província”.

  Pujar