31 d’octubre de 2020 31/10/20

PortCastelló i Diputació emprendran línies d'acció conjuntes per a potenciar els sectors productius

PortCastelló i Diputació emprendran línies d'acció conjuntes per a potenciar els sectors productius - (foto 1)
  • José Martí s'ha compromés a donar a conéixer a tots els sectors de la província “les dimensions de negoci i de desenvolupament d'un port que és el de totes les nostres comarques”

MÉS FOTOS
PortCastelló i Diputació emprendran línies d'acció conjuntes per a potenciar els sectors productius - (foto 2)
PortCastelló i Diputació emprendran línies d'acció conjuntes per a potenciar els sectors productius - (foto 3)
PortCastelló i Diputació emprendran línies d'acció conjuntes per a potenciar els sectors productius - (foto 4)
PortCastelló i Diputació emprendran línies d'acció conjuntes per a potenciar els sectors productius - (foto 5)
PortCastelló i Diputació emprendran línies d'acció conjuntes per a potenciar els sectors productius - (foto 6)

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha rebut hui al president de la Diputació Provincial de Castelló, José Martí. La visita institucional ha servit per a estrényer llaços i emprendre línies d'acció conjuntes que potencien el sectors productius de la província, entre ells el sector ceràmic i citrícola. Tots dos dirigents han acordat formalitzar acords a favor d'aquests sectors, dels quals han posat en valor la seua resiliència.

El president de l'Autoritat Portuària ha indicat que el port de Castelló “és el port de la província” i ha insistit en la necessitat d'anar de la mà amb la institució provincial. De fet, ha demanat al seu president que assistisca com a convidat permanent als consells d'administració de l'Autoritat Portuària de Castelló.

José Martí, per part seua, ha qualificat de “descobriment” la visita a les instal·lacions i s'ha compromés a donar a conéixer a tots els sectors de la província “totes les dimensions de negoci i desenvolupament d'un port que és de totes les nostres comarques”. El president de la Diputació, en aquest sentit, ha subratllat el “potencial” del port i ha apostat per unir forces en defensa d'unes instal·lacions “claus” per a l'economia castellonenca.

Durant la trobada, en el qual han participat també el diputat provincial de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, i la directora general de PortCastelló, Ana Ulloa, Rafa Simó ha repassat les principals inversions previstes en PortCastelló en matèria d'infraestructures viàries i ferroviàries, que li situaran entre els millors connectats del sistema portuari espanyol.

A més, ha ressaltat l'aposta de la iniciativa privada pel port de Castelló, “la qual cosa evidencia l'atractiu de PortCastelló per al sector empresarial”. En aquesta línia, s'ha referit a l'increment de les zones de magatzematge tancades o semi-tancada en el port de Castelló, “fruit de la cultura mediambiental en la qual la APC i la seua comunitat portuària estan immerses”.

Totes dues delegacions han visitat les instal·lacions de Bulk Cargo Logístics, empresa situada en el port de Castelló, dedicada a la mòltaa i apilament de matèries primeres en les seues més de 45.000 metres quadrats de magatzems coberts. Rafa Simó ha recordat que entre les seues accions prioritàries es troba les d'avançar en política mediambiental.

Rafa Simó i José Martí han rebut al comité d'empresa del sector de l'estiba, del qual ha destacat la seua labor, al costat d'altres col·lectius portuaris, per a fer del port de Castelló un port competitiu i atractiu.

Pujar