elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Porcar (PSPV-PSOE) exigeix a l’equip de govern del Partit Popular en Les Useres que invertisca en el manteniment de la nova xarxa d’aigua potable

  • El portaveu assegura que “la instal·lació és quasi nova i ja hi ha parts que estan en mal estat”

El portaveu del PSPV-PSOE de Les Useres, Rafael Porcar, exigeix a l’equip de govern del Partit Popular que invertisca en el manteniment de la nova xarxa de proveïment d’aigua potable del municipi per tal de no deixar-la perdre. El socialista assegura que “la instal·lació en el camí Barranquet és quasi nova i ja hi ha parts que estan en mal estat i l’ajuntament no fa res per mantenir-les en bones condicions”.

El grup municipal socialista va votar a favor de la instal·lació “perquè era necessari que es duguera a terme una renovació de la xarxa principal d’aigua potable, que proveeix a les pedanies del municipi, però el que no podem consentir és que no es mantinga la infraestructura i es deixe perdre, i més després de gastar els diners de tots i totes, ja que una part de la inversió va sortir del pressupost per a les festes del 2020, que no es van poder celebrar”, denuncia el portaveu socialista.

La infraestructura suma més de 100 quilòmetres i les canonades anteriors es van instal·lar a principis de la dècada dels anys 80 per la qual cosa “feia falta una renovació per tal d’oferir un bon servei a tots els usuaris i les usuàries”, insisteix Porcar. Tot i la necessària actuació, “des del grup municipal socialista exigim que s’invertisquen diners tant en l’obra inicial com en el posterior manteniment per tal que no siga una pèrdua de diners”, conclou el portaveu. 

Pujar