28 de setembre de 2020 28/9/20

La pluja entela els actes de Setmana Santa

La pluja entela els actes de Setmana Santa - (foto 1)

  Després de diversos dies d'incertesa el temps no ha donat una treva als actes programats en la Comunitat per a celebrar la Setmana Santa, i ha obligat a molts Ajuntaments i Confraries a cancel·lar o modificar la seua programació. A continuació, et comptem algunes dades sobre els actes programats que han patit algun canvi:

  - Setmana Santa Marinera

   En la vesprada d'ahir dijous la Junta Major de la Setmana Santa Marinera, Presidents i Germans Majors van acordar després d'una llarga reunió suspendre tots els actes previst per al dijous Sant, una tònica que contínua aquest divendres Sant. Segons han informat des de l'organització, els actes del Viacrucis de les quatre Parròquies estan suspesos i els Via crucis es realitzaran dins dels Temples.

  A més, aquest migdia els germans majors, reunits en la seu de Junta Major, han decidit cancel·lar la Processó del Sant Enterrament, segon acte col·lectiu en el qual anaven a participen les 31 germanors.

  - Torreblanca

   Un dels actes més esperats pels veïns de Torreblanca era la representació de la Passió, que enguany a més celebrava la seua 40 aniversari. Pese tantejar fins a l'últim moment la possibilitat de celebrar aquest esperat acte, finalment la pluja va arribar a la localitat i va ser suspés. De moment, la resta de la programació segueix en peus encara que caldrà esperar per a veure com evoluciona el divendres.

  –  Vila-real

  La processó del silenci i LAQVIMA VERE eren els dos actes principals programats a Vila-real per a celebrar el dijous Sant, i igual que en altres punts de la Comunitat van haver de ser suspesos per qüestions meteorològiques.

  - l'Alcora

   Però no tots els actes seran suspesos, també existeixen plans B que modifiquen l'acte però ajuden al fet que els fidels puguen gaudir de la Setmana Santa. Aquest és el cas de la Rompida de l'Hora de l'Alcora que, segons ha informat l'Ajuntament, el recorregut començarà en la Plaça d'Espanya fins a arribar a la plaça de l'Església esperant que els siga possible realitzar tot el recorregut.

  Amb la mirada posada en el cel, centenars de fidels afronten recta final de la Setmana Santa 2019 que espera poder desenvolupar-se amb normalitat i amb una treva per part de les precipitacions.

  Pujar