elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La planificació del Trofeu Diputació d'Alacant de llargues i palma continua

La planificació del Trofeu Diputació d'Alacant de llargues i palma continua
  • El passat cap de setmana es va realitzar una nova reunió telemàtica amb els clubs del Joc a Ratlles, durant aquest mes de gener els clubs realitzaran la inscripció a la Lliga de Llargues i Palma 2021

Durant aquestes setmanes del mes de gener, s'ha anat començant a configurar la que serà la Lliga de Llargues i Palma Trofeu Diputació d'Alacant 2021. En el que portem d'any s'han realitzat ja dues reunions telemàtiques amb els clubs que formen aquestes modalitats, per a analitzar les competicions del 2020 i començar a preparar les del 2021. Dissabte passat en la reunió es va informar de temes econòmics i es van tractar propostes de reglamentació presentades pels clubs de Sella i Parcent, perquè jugadors de nivell que juguen en el trinquet puguen disputar les competicions del Joc a ratlles. En aquesta reunió van ser presents 11 clubs: CPV Benimagrell, CPV Castell de Castells, CPV Crevillent, CPV Sella, CPV La Nucia, CPV Murla, CPV Sant Vicent, CPV Benidorm, CPV Altea, CPV Tibi i CPV Ondara. Des del dia 11 de gener i fins al dia 28, està oberta la inscripció a la competició, en la qual, en aquest primer període, s'inscriuran els equips que tenen plaça del 2020. Els equips que vulguen entrar nous i no tinguen plaça, tindran la possibilitat d'inscriure's en el segon període, comprès entre l’1 y 7 de febrer.

És important que els clubs inscriguen com més prompte millor als seus equips, perquè tots els jugadors se'ls puga donar d'alta. A dia de hui, només s'han inscrit 7 equips, els quals són, El Campello en segona de Llargues, Sant Vicent del Raspeig i Tamborí en tercera de Llargues, El Campello, La Nucia, Crevillent A i Crevillent B en tercera de Palma. Encara són molts els clubs que falten per inscriure's, en la qual és la modalitat mare de la pilota valenciana per excel·lència. S'espera que participen més de 60 equips entre la competició de Llargues i Palma.

Pujar