elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les persones majors de les Coves de Vinromà que viuen soles poden acollir-se al programa ‘Nadal Entranyable’

  • El programa consisteix en una estada en hotel i està dirigida a majors que visquen sols o no tinguen possibilitat de reunir-se amb familiars o amics

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha anunciat que les persones majors del municipi que visquen soles o vagen a passar soles les festes nadalenques poden acollir-se al programa ‘Nadal Entranyable’, iniciativa de la Generalitat Valenciana ofertada a través de la Mancomunitat de la Plana Alta que busca oferir companyia en aquestes dates assenyalades.

El programa consisteix en una estada del 23 al 27 de desembre en un hotel de 4 estrelles de la província amb transport i en règim de pensió completa, de manera que els participants poden compartir aquestos dies amb altres majors en la seua mateixa situació.

Les persones interessades poden comunicar-ho a l'Ajuntament fins al 8 de novembre. Així mateix, poden beneficiar-se del programa els majors de 65 anys o pensionistes de 60 anys que visquen a la Comunitat Valenciana, que siguen capaços de valer-se per si mateixos, visquen sols o no tinguen possibilitat de reunir-se amb familiars o amics.

Pujar