19 de setembre de 2020 19/9/20

Pallarés: “El PP torna a corregir el càstig que el PSOE va imposar al Maestrat amb els trens”

Pallarés: “El PP torna a corregir el càstig que el PSOE va imposar al Maestrat amb els trens” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Pallarés: “El PP torna a corregir el càstig que el PSOE va imposar al Maestrat amb els trens” - (foto 2)

  La secretària de la zona nord del Partit Popular de Castelló, María Ángeles Pallarés, ha mostrat avui la seua satisfacció davant el compromís del Govern d'Espanya de triplicar fins a dotze els trens que connecten Vinaròs amb Castelló. Un anunci fet pel ministre de Foment, Íñigo de la Serna,”que soluciona el càstig del PSOE a la província”.

  La responsable orgànica ha recordat que “el PSOE va castigar a aquesta província de forma evident ja que el Maestrat només tenia tres trens i va anar el PP qui, primer, va posar un nou tren i, ara de nou, va a triplicar les freqüències”. Una mesura que “va a solucionar la desigualtat que existeix i va a ajudar a vertebrar i comunicar la província de Castelló”.

  Pallarés ha recordat que “el Govern del PP posa trens i el del PSOE ens va posar el Castor” i ha recordat que “amb els diners que els socialistes van tirar al mar amb el Castor podríem tenir trens cada dos segons”. “Una vegada més, davant la demagògia de PSOE i Compromís, el Govern del PP torna a apostar per les infraestructures útils”.

  “El PSOE va eliminar l'AVE a Castelló i obres com la N-232 i, a canvi, va apostar per la ruïna del Castor que avui dia compta amb diversos alts càrrecs socialistes imputats”. Les xifres són contundents i entre la passada legislatura i el que va d'aquesta, el Govern del PP licita més de 559 milions d'euros a través d'obres i infraestructures útils per a Castelló. En primer lloc els 83,3 milions d'euros destinats a la variant de la N-340 entre Peníscola i Vinaròs l'obra de la qual es va culminar el passat mandat i que ha suposat un alleujament per al tràfic en la zona del Maestrat ja que millora la fluïdesa i la seguretat de 18.000 vehicles diaris.

   A açò se li uneix l'AVE a Castelló que amb una inversió de 171 milions d'euros i que connecta Castelló amb Madrid en dues hores i 20 minutos i millora, a més, les freqüències. Així mateix, el ministre De la Serna ha anunciat més d'1.000 milions per al corredor Mediterrani. La millora de la via fèrria entre Sagunt-Sogorb-Terol suposen altres 335 milions dels quals una gran part afecten a Castelló, les obres de la N-232 o l'aposta per millorar l'A7 són exemples de la gestió eficaç del PP.

  Pujar