22 de gener de 2021 22/1/21

El Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics obri les inscripcions per a la 3a edició del Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet

El Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics obri les inscripcions per a la 3a edició del Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet - (foto 1)
  • El curs es realitzarà a Onda a partir del 18 de maig si revoca la situació d'alerta sanitària pel Covid-19

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d'Influència de la Província de Castelló obri el període d'inscripcions per a la tercera edició del "Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet", que es realitzarà a Onda a partir del 18 de maig si cessa l'actual situació d'Estat d'Alarma.

El curs està dirigit a persones desocupades dels municipis consorciats i respon a l'objectiu de millorar la seua ocupabilitat perquè puguen progressar professionalment, així com potenciar l'oferta formativa i donar resposta a les necessitats del sector. Durant la formació es proporcionarà als alumnes el coneixement necessari, tant teòric com pràctic, per al desenvolupament i impressió de dissenys ceràmics adaptats a la tecnologia Inkjet.

Com a mesura excepcional pel compliment de les restriccions en l'actual període d'emergència sanitària, les sol·licituds i la resta de documentació que es requereix en les bases de la convocatòria es presentaran de manera telemàtica, enviant-la per email a formacion@pacteceramic.es fins el dia 29 d'abril. També s'ha habilitat el telèfon 647948437 per a resoldre qualsevol tipus de dubte en relació amb el curs. A més, en breu les persones interessades podran disposar de les bases, la sol·licitud de preinscripció i el full d'autobaremació en la web www.pacteceramic.es.

Pujar