27 de setembre de 2020 27/9/20

Obre les seves portes la II Fira de la Caça de Sant Jordi

Obre les seves portes la II Fira de la Caça de Sant Jordi - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Obre les seves portes la II Fira de la Caça de Sant Jordi - (foto 2)
  Obre les seves portes la II Fira de la Caça de Sant Jordi - (foto 3)
  Obre les seves portes la II Fira de la Caça de Sant Jordi - (foto 4)

  Amb un centenar de stands expositius -d'animals i comercials- la Fira de la Caça de Sant Jordi va camí de consolidar-se com un referent en el sector. De fet, i mostra de la bona salut i rellevància de la convocatòria, aquest any s'han doblat el nombre de participants i també han repetit aquells que van acudir a la primera cita.

  "És un plaure poder inaugurar la segona edició amb tan bones expectatives -ha manifestat l'alcalde, Iván Sánchez-, la mostra no solament recull el treball de la societat local de caçadors, que és molt, sinó que va més enllà, és el vehicle per transmetre la cultura i les tradicions de la comarca i de la província i, a més, reivindica el caràcter social i dinamitzador de la caça", ha afegit.

  Sánchez també ha posat l'accent en el revulsiu que suposa la cita per a la població, "hi ha gent que ha fet molts quilòmetres per passar aquest cap de setmana amb nosaltres: participants, comerciants, visitants... i això es tradueix en allotjaments i cases rurals plenes, tothom es beneficia", ha assegurat.

  Per la seva banda, el president de la Societat de Caçadors Sant Huberto, Vicente Nos, ha destacat l'èxit de les exhibicions canines, "totes elles estan comptant amb una afluència important de públic, que gaudeixen veient l'extraordinari nivell dels participants i els seus gossos". Així mateix, Nos ha agraït la labor de tots aquells que fan possible l'esdeveniment i, especialment, als seus companys de la junta, per "les intenses jornades de treball en els últims dies per muntar tota la infraestructura".

  La fira de la caça es desenvolupa aquest cap de setmana en les instal·lacions de Panoràmica Golf i, en aquest sentit, el gerent de l'entitat, Antoni Redón, ha expressat el seu compromís de seguir col·laborant amb el consistori i l'associació perquè la fira tingui continuïtat en el temps, "l'activitat principal d'aquest complex urbanístic no és el golf, la nostra intenció és diversificar la programació i fires com aquesta congreguen un  gran nombre de públic, per això estem encantats de posar a la disposició de l'ajuntament el recinte".

  Pujar