10 de desembre de 2019 10/12/19

Martínez reclama suspendre la taxa turística amb la que el Consell pretén “dinamitar” el sector

Martínez reclama suspendre la taxa turística amb la que el Consell pretén “dinamitar” el sector - (foto 1)

  El diputat provincial del PP i alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha reclamat la suspensió de la taxa turística que el Consell de Ximo Puig pretén aplicar per a dinamitar el sector. “Aquesta solució solament serveix perquè el PSOE i els seus socis de Compromís i Unides Podem facen caixa a costa d'un sector que és font de riquesa i genera economia i prosperitat”.

  Per a Martínez, “la qual cosa hauria de fer el Botànic II, amb Puig al capdavant, és asseure's amb els professionals i estudiar les seues necessitats per a invertir en la generació de treball, el creixement i el desenvolupament”. Perquè tal com ha assenyalat el diputat del PP, “la taxa turística que defensen els socis del PSOE és un impost revolucionari que en lloc d'encoratjar l'economia i l'ocupació, la qual cosa fa és castigar a un sector que dinamitza i genera prosperitat”.

  Des del PP de Diputació animen al Consell al fet que “es posen d'acord i senten un criteri, perquè manifestar una cosa i la contrària l'única cosa que genera és inestabilitat i afebleix a un sector professional que és la nostra fortalesa”. De fet, per a la província “és una sort comptar amb un teixit empresarial fort i dinàmic que aposta per la innovació i que atrau a milers de turistes durant tot l'any a la nostra província”. I especialment arribat l'estiu, “que els socis del PSOE, als quals alimenten amb assessors i alts càrrecs, tornen a sembrar els dubtes de la implantació d'una taxa d'aquest tipus no solament és nociu per a la nostra economia, és una daga que arriba en un moment en el qual els professionals esperen suports i inversió, no càstigs ni amenaces com les quals sembra el PSOE amb el recolzament dels seus socis”.

  ocultar
  Martínez reclama suspendre la taxa turística amb la que el Consell pretén “dinamitar” el sector
  Pujar