27 de setembre de 2020 27/9/20

Martínez (PP) acusa al PSPV de planejar una tasa turística per a pagar les nòmines dels seus socis

Martínez (PP) acusa al PSPV de planejar una tasa turística per a pagar les nòmines dels seus socis - (foto 1)

    El diputat provincial del PP i alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha defensat al sector turístic de Castelló “enfront de l'amenaça de taxes que planeja l'esquerra”. “Si el PSPV necessita fer caixa per a pagar les nòmines del Botànic, que no ho faça a costa de professionals que es deixen la pell per garantir desenvolupament i oportunitats per als nostres ciutadans”.

    Per a Martínez, “solament el PP defensa els interessos dels professionals i garanteix la seua protecció. Perquè mentre nosaltres plantegem catifes roges per als empresaris, els socis del PSPV amenacen amb una taxa turística per a gravar al sector i poder pagar els sous d'assessors i alts càrrecs”.

    El diputat provincial del PP ha fet aquestes declaracions després que el vicepresident segon del Consell, Rubén Martínez Dalmau, de Podem, anunciara que la taxa turística “arribarà”. Per a Martínez, “aquestes manifestacions del Consell acrediten que el càstig al sector és qüestió de temps i des del PP no anem a permetre que aquesta mesura s'aplique”. Perquè, tal com ha considerat el també alcalde de Peníscola, “sempre hem estat al costat dels empresaris perquè considerem que invertir en ells és garantir el motor econòmic que assegure la prosperitat de la nostra província”.

    Cal recordar que el PP va presentar una moció el juliol passat en la Diputació Provincial per a exigir al PSPV que rebutjara el debat sobre la taxa turística. “És vergonyós que en la Diputació el PSPV assegurara que no existeix tal debat i el seu vicepresident assegurara ahir que no solament existeix, sinó que és un fet la seua implantació”. Des del Partit Popular, “no anem a permetre que els qui són fonts de riquesa i oportunitats siguen castigats amb taxes que solament cerquen recaptar per a pagar les nòmines dels amics de Ximo Puig. Estarem amb el PSPV per a garantir el creixement d'aquesta província, no per a bloquejar-la i empobrir-la”, ha assenyalat el diputat provincial.

    Pujar