elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Marta Barrachina promet mamògrafs a Sogorb, Onda, l'Alcora i la Vall d'Uixó

Marta Barrachina promet mamògrafs a Sogorb, Onda, l'Alcora i la Vall d'Uixó
  • El PPCV blindarà per llei el pressupost de sanitat en el 30% perquè cal treballar per més i millor sanitat pública

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, afirma que “amb el PP hi haurà mamògrafs a Segorbe, Onda, l'Alcora i La Vall perquè la salut és la primer”. Així ho garanteix la líder provincial del PP qui es pregunta “com és possible que les dones de tota la província hagen de desplaçar-se a Vinaròs, Castelló o Sagunt per falta d'equips en centres de salut estratègics d'altres poblacions per a evitar desplaçaments i demores en unes proves que són crucials per a la prevenció del càncer de mama”.

“La Comunitat Valenciana compta amb 24 Unitats de Prevenció de Càncer de Mama (UPCM) i només dues d'elles són a la província de Castelló. Per això, totes les dones de la província de Castelló han de desplaçar-se a Vinaròs, Castelló o Sagunt. En el PP tenim clar quines són les prioritats i per això instal·larem més unitats de prevenció de càncer de mama a la província, amb equips d'última generació en centres de salut de Segorbe, Onda, l'Alcora i La Vall”, explica la presidenta provincial del PP.

“La sanitat és el primer. En el Partit Popular el tenim clar i, per això, el nostre president Carlos Mazón blindarà per llei el pressupost de sanitat en el 30% perquè cal treballar per més i millor sanitat pública”.

“Amb la mala gestió de Puig, la sanitat pública de la província està col·lapsada i hem de posar-li remei. Cal limitar les llistes d'espera en 50 dies per llei i un màxim de 48 hores per a poder ser atés en el centre de salut”, subratlla Marta Barrachina.

“El president Mazón també ha anunciat que es reforçaran les plantilles de metges i sanitaris. No podem permetre que deixen la nostra província i la nostra Comunitat per a anar-se a altres autonomies. Volem als millors per a la sanitat pública valenciana”, subratlla.

“Una de les línies d'actuació fonamentals serà posar-se a treballar per a descongestionar la sanitat pública. És una prioritat i una obligació moral amb els castellonencs”, afirma.

Nou Hospital General i recuperar el CICU

“El PP construirà un nou Hospital General que serà un referent, recuperarà el CICU per a la província de Castelló i reactivarà l'excel·lència de l'Hospital Provincial en àrees com a Oncologia, Oftalmologia i Salut Mental”, afirma la líder provincial del PP.

“El compromís del nostre president regional, Carlos Mazón, amb l'atenció sanitària de qualitat a la província de Castelló és total, per això s'ha compromés al fet que l'Hospital General de Castelló es convertisca en un hospital de referència com ho és La Fe de València, perquè la sanitat pública valenciana serà de veritat una prioritat, amb incentius per al personal sanitari i millor pressupost”, explica Barrachina.

“Els castellonencs estan especialment afectats per la mala gestió de Puig al capdavant de la sanitat, la situació de pacients i professionals sanitaris és desoladora per l'abandó per part del Consell. El PP treballarà per tindre una sanitat pública de qualitat, amb més mitjans i personal, perquè sabem que la salut és el primer”, afirma.

Pujar