elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Marta Barrachina busca "recuperar les majories del PP" com a candidata a presidir als populars de la província de Castelló

Marta Barrachina busca "recuperar les majories del PP" com a candidata a presidir als populars de la província de Castelló
  • Afirma que és “una comarca amb identitat pròpia que necessita tot el suport per a frenar els atacs que arriben des de Catalunya", destacant que el seu projecte "és al carrer"

“És l'hora de recuperar les majories del PP, les que han fet progressar el Baix Maestrat i tota la província. El Partit Popular sap el que necessiten els castellonencs i com afrontar els reptes per a aconseguir el progrés i el benestar de tota la província. El Partit Popular de sempre, el que hem sigut i el que mai deguérem deixar de ser”, així s'ha pronunciat Marta Barrachina, la candidata a presidir el Partit Popular de la província de Castelló.

Durant la jornada d'ahir va estar recollint avals tant de municipis com del secretari del PP de Peníscola, Alfonso López; el president de Benicarló, José Antonio Redorat; el secretari Alvaro París; amb el president i alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez; de San Rafael del Río, Domingo Giner; de Xert, Susana Sanz; i del portaveu de Traiguera, José Grañana.

Barrachina afirma que és “una comarca amb identitat pròpia que necessita tot el suport per a frenar els atacs que arriben des de Catalunya i cobrir les legítimes demandes que arrosseguen”.

La caravana estava prevista perquè visitara també Vinaròs i Alcalà de Xivert, però a petició de les respectives agrupacions locals, que han sol·licitat esperar, la visita s'ha ajornat, “per respecte i per a complir així amb el desig d'ambdues”.

“Estic molt contenta amb les mostres d'afecte i l'acolliment que el projecte que tinc l'honor d'encapçalar estan tenint, allà on anem, aquesta caravana de la il·lusió. Es nota que els meus companys són conscients que ha arribat el moment del canvi, de recuperar la nostra millor essència i posar-la al servei dels nostres pobles i els nostres veïns, que sempre mereixen el millor, i això sempre passa per la gestió del Partit Popular”, ha remarcat la candidata a la presidència provincial.

“El meu projecte és al carrer, al costat dels militants de base de la província de Castelló, tots els que porten anys sentint les sigles fidelment, però que no s'identifiquen amb les decisions dels últims anys, que ens han portat a perdre el pes territorial i les institucions. És l'hora de recuperar les majories”, ha subratllat Marta Barrachina.

“Apel·le a tots ells. El meu compromís està al costat d'ells, perquè el meu projecte sorgeix de la seua escolta i del lament que m'han anat transmetent en els últims anys. És l'hora d'unir-nos, sumar esforços i eixir al carrer a cridar que el millor PP ha tornat”, afirma.

Marta Barrachina ha destacat l'exemple d'Alcalà de Xivert i Peníscola com a mostra de “tot el que el PP és capaç de fer per aquesta terra. Tant Francisco Juan com Andrés Martínez han demostrat que fent bé les coses és possible seguir al capdavant de les institucions i desenvolupant polítiques que beneficien a totes les persones, com ells fan. És aqueix saber fer el que aplicarem a la resta de municipis, com Vinaròs o Benicarló, dues places fonamentals a la comarca del Baix Maestrat que ara mateix no tenen el protagonisme que mereixen per decisions equivocades".

MÉS FOTOS
Marta Barrachina busca "recuperar les majories del PP" com a candidata a presidir als populars de la província de Castelló - (foto 2)
Marta Barrachina busca "recuperar les majories del PP" com a candidata a presidir als populars de la província de Castelló - (foto 3)
Marta Barrachina busca "recuperar les majories del PP" com a candidata a presidir als populars de la província de Castelló - (foto 4)
Marta Barrachina busca "recuperar les majories del PP" com a candidata a presidir als populars de la província de Castelló - (foto 5)
Marta Barrachina busca "recuperar les majories del PP" com a candidata a presidir als populars de la província de Castelló - (foto 6)
Marta Barrachina busca "recuperar les majories del PP" com a candidata a presidir als populars de la província de Castelló - (foto 7)
Marta Barrachina busca "recuperar les majories del PP" com a candidata a presidir als populars de la província de Castelló - (foto 8)
Marta Barrachina busca "recuperar les majories del PP" com a candidata a presidir als populars de la província de Castelló - (foto 9)
Pujar