28 de setembre de 2020 28/9/20

Mañá: “El Consell de Puig i Oltra no té diners per a millorar els trens en el nord però sí per a obrir una nova TV3 valenciana”

Mañá: “El Consell de Puig i Oltra no té diners per a millorar els trens en el nord però sí per a obrir una nova TV3 valenciana” - (foto 1)

  El president del Partit Popular de Benicarló, Juan Antonio Mañá, ha assegurat que el compromís del Govern d'Espanya de triplicar fins a dotze els trens que connecten la comarca del Maestrat amb Castelló ha deixat noquejada a l'esquerra, que solament li queda ja des de l'escepticisme crear confusió perquè “el govern del PSOE solament ens va deixar la ruïna del Castor i és, una vegada més, el govern del Partit Popular el que aposta per infraestructures i serveis útils”.

  Per a Mañá, les prioritats del Consell estan lluny de beneficiar a les persones perquè “deurien, com altres governs autonòmics, contribuir a sufragar les despeses de la línia Castelló-Vinaròs”.

  El president popular de Benicarló ha lamentat la falta de sensibilitat del PSOE amb la província de Castelló que “considerava suficients tres trens fins al Maestrat”, i va anar el PP qui va augmentar en 2012 la freqüència en un tren més i s'ha compromès a incrementar-los fins a 12 el pròxim any.

  Per a Juan Antonio Mañá, “el compromís del Govern d'Espanya és una mesura que pal·liarà les desigualtats existents i que ajudarà a vertebrar i comunicar millor la província de Castelló”.

  Cap recodar que el PSOE va eliminar l'AVE a Castelló i obres com la N-232 i, a canvi, va apostar per la ruïna del Castor. Les xifres són contundents i entre la passada legislatura i el que va d'aquesta, el Govern del PP licita més de 559 milions d'euros a través d'obres i infraestructures útils per a Castelló. En primer lloc els 83,3 milions d'euros destinats a la variant de la N-340 entre Peníscola i Vinaròs l'obra de la qual es va culminar el passat mandat i que ha suposat un alleujament per al tràfic en la zona del Maestrat ja que millora la fluïdesa i la seguretat de 18.000 vehicles diaris.

  A açò se li uneix l'AVE a Castelló que amb una inversió de 171 milions d'euros i que connecta Castelló amb Madrid en dues hores i 20 minuts i millora, a més, les freqüències. Així mateix, el ministre De la Serna ha anunciat més d'1.000 milions per al corredor Mediterrani. La millora de la via fèrria entre Sagunt-Sogorb-Terol suposen altres 335 milions dels quals una gran part afecten a Castelló, les obres de la N-232 o l'aposta per millorar l'A7 són exemples de la gestió eficaç del PP.

   

  Pujar