1 de juny de 2020 1/6/20

L’UJI se suma a la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio amb un programa especial

L’UJI se suma a la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio amb un programa especial - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’UJI se suma a la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio amb un programa especial - (foto 2)
  L’UJI se suma a la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio amb un programa especial - (foto 3)
  L’UJI se suma a la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio amb un programa especial - (foto 4)

  L’emissora universitària VOX UJI Ràdio s’ha sumat avui dijous 13 de febrer a la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio amb un programa especial que ha comptat amb la participació de diversos espais radiofònics que formen part de la graella de l’emissora.

  El programa, que s’ha realitzat en directe des del vestíbul de la Facultat de Ciències Humanes i Socials des de les 10 del matí fins a les 14 de la tarda ha estat conduït per Sergi Moyano i Joan Boquer, amb la responsable de l’emissora, Mari Carmen Aparisi, en la producció i els companys Pilar Campos i Manuel Casañ en les tasques tècniques. El programa ha finalitzat amb l'emissió de peces radiofòniques centrades en la defensa de la diversitat realitzades per l'Associació de Ràdios Universitàries d'Espanya (ARU).

  Enguany, els temes dels diferents espais s’han centrat en la «Defensa de la diversitat», lema proposat per la UNESCO per advocar pel pluralisme en la ràdio, fomentar la representació de diversos grups de la societat en els equips de les emissores i promoure la diversitat de continguts i programes que reflectisquen la varietat de públics. 

  Pujar