21 de setembre de 2020 21/9/20

L’UJI promou la investigació i la docència en estudis de gènere amb el III Congrés Investigació i Gènere

    La Unitat d'Igualtat de la Universitat Jaume I, en col·laboració amb la Fundació Isonomia, ha organitzat la tercera edició del Congrés Investigació i Gènere a l'UJI, amb el propòsit de promoure i reconèixer la investigació i l'activitat docent en el camp dels Estudis de les Dones, Feministes i de Gènere. El congrés se celebrarà dijous 10 de maig de 2018 en la sala de graus (JAA205FR) de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques.

    En el marc del congrés es donaran a conèixer i difondran els resultats de Treballs Finals de Grau, Treballs Finals de Màster, Tesis Doctorals, Projectes d'Investigació i d'Investigació i innovació docent de Grau, que inclouen el gènere de manera transversal. Així mateix, es donaran a conèixer els treballs que el Comitè Científic seleccionarà, per la seua excel·lència i qualitat, com a mereixedors del III Premi Investigació i Gènere-Universitat Jaume I.

    La inscripció al congrés és gratuïta i l’alumnat de Grau de l’UJI podrà convalidar per 0,5 crèdits ECTS de la Universitat Jaume I, mitjançant l’assistència i la presentació d’un treball al voltant dels continguts tractats al congrés. Les places són limitades i la inscripció es formalitzarà per estricte ordre de recepció dels formularis. El formulari d’inscripció cal enviar-lo per correu electrònic a congresigualtat@uji.es

    Inscripcions i més informació: III Congrés Investigació i Gènere

    Pujar