elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’UJI ofereix 23 places d’intercanvi per a estudiantat en universitats d’Amèrica Llatina

  • L’Oficina de Relacions Internacionals realitzarà dues sessions informatives sobre aquesta convocatòria

La Universitat Jaume I obri fins al 6 de maig de 2021 la convocatòria 2021/2022 del programa d’intercanvi d’estudiants amb Amèrica Llatina. Per al curs 2021/22 la Universitat oferirà 23 places finançades amb una beca de 2.500 euros. En aquesta edició s’han incorporat quatre noves destinacions: Universidad Central de Chile, Universidad Internacional de Equador, Instituto Tecnológico y de Estudios Superiores de México i la Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas.

L'Oficina de Relacions Internacionals (ORI) ha organitzat dues reunions informatives per a donar a conèixer tots els aspectes d'aquest programa a l’estudiantat interessat. Les reunions seran dimarts 20 d’abril a les 13 hores i dimecres 21 d’abril a les 10 hores a través de Google Meet: meet.google.com/tvk-zgwr-g

Des de l’ORI es recomana participar en aquestes reunions per a conèixer els detalls d’aquest programa que brinda a l’estudiantat de l’UJI la possibilitat de conèixer altres universitats llatinoamericanes i de viure una experiència d'intercanvi única.

Es pot consultar la convocatòria en el tauler d’anuncis

Pujar