17 de gener de 2021 17/1/21

L’UJI obre la preinscripció dels seus 44 màsters universitaris per al curs 2017/2018

    La Universitat Jaume I ha obert la preinscripció dels màsters universitaris per al curs 2017/2018. En total l'universitat pública de Castelló oferta per al curs vinent 44 màsters universitaris, obrint una primera fase de preinscripció fins al 23 de juny. El dia 10 de juliol es publicaran els resultats, i del 10 al 26 de juliol els admesos podran realitzar la matrícula. L'alumnat pot preinscriure's sense disposar del títol universitari, però no podrà matricular-se fins haver realitzat el dipòsit del títol. La segona fase de preinscripció es realitzarà del 26 de juny al 28 de setembre i el llistat d'admesos es publicarà el 16 d'octubre.

    Dels 44 màsters universitaris que oferta l'UJI un total de 14 corresponen a l'àrea de les ciències humanes i socials, 10 en l'àrea de les ciències jurídiques i econòmiques, 6 en la de ciències de la salut i, en l'àrea de la tecnologia i ciències experimentals l'oferta s'eleva a 14 màsters. Els màsters s'ofereixen en diferents modalitats online, presencials i semipresencials. A més, del total de màsters, 4 tenen atribucions professionals, 15 són interuniversitaris i dos Erasmus Mundus.

    Pel que fa als programes de doctorat, l'UJI obrirà la preinscripció l'1 de juny amb una oferta de 21 programes en la que s'incorpora com a novetat el Doctorat en Ciències Biomèdiques i Salut i Doctorat en Disseny, Gestió i Avaluació de Polítiques Públiques de Benestar Social.

    Pujar