elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’UJI i Iberdrola organitzen una jornada sobre solucions de recàrrega de vehicles elèctrics

    La Universitat Jaume I en col·laboració amb l'empresa Iberdrola organitza una jornada tècnica en línia, que es realitzarà el dijous 28 d’octubre a les 10 h, titulada «Solucions de recàrrega de vehicles elèctrics». Per participar en la jornada és necessària inscripció.

    La penetració progressiva del vehicle elèctric generarà en els pròxims anys el desenvolupament d'una important infraestructura de recàrrega tant de caràcter públic com privat. Les noves instal·lacions hauran d'ajustar-se als requisits tècnics, normatius i econòmics de cada tipus d'instal·lació ja siga un edifici d'habitatges, una estació de servei, una via urbana, etc.

    En aquest context, els professors coordinadors de l'activitat, Enrique Belenguer i Néstor Aparicio, de l'àrea d'Enginyeria Elèctrica del Departament d'Enginyeria de Sistemes Industrials i Disseny de l’UJI, junt a diferents experts tècnics i de gestió, seran els encarregats de tractar temes com els reptes que planteja la recàrrega del cotxes elèctrics; la tecnologia disponible en l'actualitat, mostrant diferents solucions de recàrrega i exemples d'instal·lacions segons el tipus i condicions d'instal·lació; així com les ajudes a les infraestructures que ofereix l’administració.

    Aquesta jornada s'emmarca en el conveni col·laboració empresarial entre l’UJI i Iberdrola, que té com a finalitat el foment de les energies renovables i de l'eficiència energètica d'acord amb els objectius plantejats en la nova llei de canvi climàtic i del Pla Nacional Integrat d'Energia i Clima presentats recentment.

    Pujar