24 de novembre de 2020 24/11/20

L’UJI augmenta la presència de l’estudiantat internacional amb l'arribada de 190 alumnes el primer semestre

L’UJI augmenta la presència de l’estudiantat internacional amb l'arribada de 190 alumnes el primer semestre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’UJI augmenta la presència de l’estudiantat internacional amb l'arribada de 190 alumnes el primer semestre - (foto 2)
  L’UJI augmenta la presència de l’estudiantat internacional amb l'arribada de 190 alumnes el primer semestre - (foto 3)
  L’UJI augmenta la presència de l’estudiantat internacional amb l'arribada de 190 alumnes el primer semestre - (foto 4)
  L’UJI augmenta la presència de l’estudiantat internacional amb l'arribada de 190 alumnes el primer semestre - (foto 5)

  La presència d’estudiantat internacional augmentarà aquest semestre en el campus de la Universitat Jaume I en elevar-se a 190 la xifra d'alumnes procedents d'universitats estrangeres que cursaran estudis de grau o màster a l’UJI a través de diferents programes d’intercanvi, el que suposa un augment respecte als prop de 160 del primer semestre del curs passat. La Universitat ha donat la benvinguda al més d'un centenar d'estudiants que ja es troben a Castelló amb un acte que ha inclòs xarrades informatives de caràcter pràctic i una visita guiada al campus.

  La xifra d'estudiants estrangers que arriba a l’UJI a través de programes d'intercanvi s'incrementarà en el segon semestre amb l'arribada d'un nou grup. Com a novetat, en aquesta ocasió s'ha incorporat una universitat de Taiwan, país amb el qual encara no s'havien realitzat programes d'intercanvi, així com noves universitats de Xina i Japó. La presència més nombrosa, no obstant açò, continua sent la d’estudiantat europeu.

  La Vicerectora d'Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme de l’UJI, Inmaculada Fortanet, ha sigut l'encarregada de donar la benvinguda als estudiants internacionals, en un acte que ha comptat també amb la presència de la directora acadèmica de Multilingüisme, Noelia Ruiz, qui ha informat als assistents sobre els cursos d'espanyol que s'ofereixen. Els alumnes també han rebut informació sobre normes de conducta i alguns consells pràctics per part de la Policia Local de Castelló. Així mateix, des de l'Oficina de Relacions Internacionals se'ls ha oferit informació d'interès sobre els estudis, la Universitat i el programa d’activitats culturals i lúdiques per als estudiants internacionals que organitza aquesta Oficina. Per a finalitzar la jornada han realitzat una visita guiada per les principals instal·lacions del campus.

  Pujar