27 de setembre de 2020 27/9/20

El PP de Lucena prioritza l'ocupació i la construcció d'una residència per a dependents com a eixos de la legislatura

El PP de Lucena prioritza l'ocupació i la construcció d'una residència per a dependents com a eixos de la legislatura - (foto 1)

  L'actual alcalde de Lucena, David Monferrer, tornarà a encapçalar la candidatura del Partit Popular a les eleccions municipals amb la vista posada a seguir reduint el deute que va deixar el Partit Socialista en l'ajuntament durant els seus anys de govern.

  Monferrer, que s'ha envoltat d'un equip jove i renovat “per a seguir treballant per millorar la qualitat de vida dels veïns de Lucena i sanejar els comptes municipals”, ha presentat avui la llista de les nou persones que li acompanyaran en els pròxims quatre anys.

  L'alcaldable ha anunciat que si el PP revalida la majoria els eixos de la pròxima legislatura es van a centrar en l'impuls de polítiques actives d'ocupació per a atraure noves empreses al municipi i revertir el problema de la despoblació, la construcció d'una residència per a persones depenents, la recuperació de racons emblemàtics de la localitat i la restauració de Béns d'Interès Cultural.

  El primer edil ha fet un balanç molt positiu d'aquests quatre anys, en els quals, tal com ha apuntat “hem aconseguit reduir al deute municipal a la meitat, que estava per sobre del 200%, i hem baixat el període mitjà de pagament a proveïdors de 160 dies a 27, alguna cosa que reafirma la nostra bona gestió. Tant és així, que malgrat aquesta situació, hem arreglat la pisicina, fet un parc per a xiquets, s'ha construït una helisuperficie amb finalitats sanitàries i d'emergència i s'han condicionat els safaretjos”.

  Per la seua banda, el president del PPCS, Miguel Barrachina, que ha acompanyat a Monferrer en la presentació de la seua candidatura, ha destacat la bona gestió i el treball realitzat per l'alcalde durant aquests anys al capdavant del consistori. Així mateix, Barrachina ha destacat que en el PP “comptem amb les millors persones i amb les millors idees; les que han tret en dues ocasions a Espanya de la ruïna del PSOE i, per aquest motiu, ens hem d'erigir com contrapoder del socialisme que va a governar a València i a Madrid”.

  Pujar