elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'oposició exigix a l'alcalde de les Useres complir els compromisos adquirits amb Conselleria per a la construcció de la nova l'escola

L'oposició exigix a l'alcalde de les Useres complir els compromisos adquirits amb Conselleria per a la construcció de la nova l'escola
  • Els grups municipals de PSPV-PSOE i Avancem-Compromís demanen que Martínez done llum verda a la retirada de les canonades i dels cables elèctrics del terreny de la nova escola, tal com va signar l’any 2017

MÉS FOTOS
L'oposició exigix a l'alcalde de les Useres complir els compromisos adquirits amb Conselleria per a la construcció de la nova l'escola - (foto 2)

Els portaveus dels grups PSPV-PSOE i Avancem-Compromís a l'ajuntament de les Useres, Rafa Porcar i Cristina Flors, exigixen a l'alcalde del municipi, Jaime Martínez, que complisca els compromisos adquirits amb la Conselleria d'Educació per avançar en la construcció de la nova escola d'infantil i primària a la localitat.

Tal com han recordat ambdós representants de l’oposició, l'edil va signar l’any 2017 un document en el qual es comprometia a traure les servituds de llum i d’aigua que actualment travessen els terrenys de la futura escola de les Useres (canonades i cables elèctrics). Martínez també es va comprometre a instal·lar les escomeses necessàries (transformador de llum) per al nou aulari.

"Quatre anys després i amb les obres de la futura escola a bona marxa, veiem que el grup Popular torna a demorar els processos i a faltar als seus compromisos amb la comunitat educativa del nostre poble i amb la Conselleria. Li exigim que deixe de jugar amb el dret dels nostres fills i filles a gaudir d'unes instal·lacions dignes", han manifestat amb contundència els portaveus de l'oposició.

Cal recordar que les obres de l’aulari de les Useres, pertanyent al CRA de Penyagolosa i amb una cinquantena d’estudiants matriculats, es van iniciar la passada tardor, després de 13 anys durant els quals les xiquetes i xiquets han fet classe a la Casa de la Cultura del municipi.

Pujar