elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llanes (PP): “Traiguera té una oportunitat este dimarts que no podem desaprofitar”

Llanes (PP): “Traiguera té una oportunitat este dimarts que no podem desaprofitar”
  • El PP defensarà en ple aquest 4 de maig una inversió de 130.000 euros de fons municipals que recolze al sector productiu per a garantir futur i evitar la fallida

“Aquest dimarts Traiguera té una oportunitat que no podem desaprofitar”. Així ho ha considerat Amanci Llanes, portaveu del PP a Traiguera, qui defensarà el dia 4 en ple extraordinari l'I Pla Traiguera en marxa, un projecte que “desitja protegir el que més volem: el nostre poble”.

El PP va sol·licitar l'abril passat la convocatòria d'un ple extraordinari per a aprovar una ambiciós projecte que “protegisca el comerç i els autònoms, injecte liquiditat en el teixit productiu i defense les activitats locals com a motor d'ocupació i oportunitats”. Per a aconseguir-ho, Amanci Llanes proposa reservar una inversió de 130.000 euros que assegure liquiditat “als qui en aquests moments pateixen per a pagar factures i mantindre l'activitat dels seus negocis”.

I per a aconseguir-ho “disposem de la liquiditat que la bona gestió del PP va garantir a Traiguera i que hui es xifra en uns estalvis de 800.000 euros”. “Si hi ha una cosa per la qual apostar és, sens dubte, pel nostre poble”. Per això, la proposta del PP es vertebra en quatre eixos d'acció que garantisquen la continuïtat de les activitats econòmiques, negocis directament afectats per una pandèmia que s'ha traduït en una caiguda en picat dels ingressos.

“Plantegem ajudes directes de 3.000 euros a autònoms i microempreses a través d'una bossa econòmica dotada amb 40.000 euros”. Així mateix, explica Llanes, proposem ajudar amb 1.000 euros per negoci als establiments afectats per quarantenes”. Aquesta segona línia, dotada amb 15.000 euros, se sumaria a un tercer eix que, 10.000 euros, finançara recursos higiènics i sanitaris per a garantir establiments Covid-free. Finalment, “sumem una quarta acció directa que permeta alleujar les despeses de les empreses i autònoms a través de la suspensió de taxes de clavegueram, fems i canalons. “Confiem que el PSOE se sume al nostre pla i faça costat a Traiguera perquè per a nosaltres no hi ha un altre objectiu que garantir que davant aquest escenari de crisi els nostres comerços i establiments enfronten amb garanties d'èxit aquest crític horitzó econòmic”.

Pujar