28 de novembre de 2020 28/11/20

L'eurodiputada Dolors Montserrat assisteix al comité de direcció del PP de Castelló

L'eurodiputada Dolors Montserrat assisteix al comité de direcció del PP de Castelló - (foto 1)

    L'eurodiputada del Partit Popular, Dolors Montserrat, assistirà el dimarts 9 de juny de manera telemàtica al comité de direcció del PP de la província de Castelló. Aprofitant les aplicacions telemàtiques, el president provincial, Miguel Barrachina, ha configurat una completa agenda perquè diversos referents del PP nacional hagen participat en els comités de direcció des del minut zero.

    Així doncs, aquest dilluns participarà Dolors Montserrat, referent del PP a Europa per a explicar la seua visió de la pandèmia i de la crisi econòmica que s'aveïna. La dirigent, que va ser també ministra del PP, compartirà la seua visió sobre l'actualitat al costat dels representants del PP de Castelló aquest dimarts 9 de juny a les 9.00 del matí.

    El PPCS ha mantingut una intensa agenda de treball des del minut zero de la crisi sanitària i ha adaptat tots els mecanismes del partit als mitjans telemàtics. De fet, no sols els comités de direcció, sinó també reunions comarcals o cursos de formació s'han adaptat amb les noves tecnologies.

    A més, “hem pogut comptar amb l'experiència i la participació de referents autonòmics, nacionals o europeus del PP”, ha explicat Miguel Barrachina. Jaime d'Olano, Ana Pastor, Antonio González Terol, José Juan Zaplana, Isabel Bonig o Elena Bastidas han participat dels comités provincials del PPCS.

    Pujar