2 de desembre de 2020 2/12/20

L'estudiant de l'UJI Eduardo Blanco obté el segon premi del Concurs Internacional de Disseny de Mobiliari d'Exterior GandiaBlasco

L'estudiant de l'UJI Eduardo Blanco obté el segon premi del Concurs Internacional de Disseny de Mobiliari d'Exterior GandiaBlasco - (foto 1)
  • El projecte premiat denominat «SUN» és un llum d'exterior inspirada en la llum natural que representa al sol i el seu sistema al voltant

MÉS FOTOS
L'estudiant de l'UJI Eduardo Blanco obté el segon premi del Concurs Internacional de Disseny de Mobiliari d'Exterior GandiaBlasco - (foto 2)

Eduardo Blanco, graduat en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes i estudiant de Màster Oficial en Disseny i Fabricació a la Universitat Jaume I ha sigut guardonat amb el segon premi en el XIV Concurs Internacional de Disseny de Mobiliari d'Exterior GandiaBlasco pel projecte SUN. El tema del concurs en aquesta edició era la lluminària d'exterior.

El projecte SUN és un llum d'exterior inspirat en la llum natural, representa al Sol i tot el sistema al seu voltant. La seua construcció amb formes geomètriques bàsiques permet posicionar-la de diferents maneres per a modular la intensitat de la llum i la converteix en una escultura durant el dia i una experiència durant la nit. S'integra en xicotets espais exteriors o grans instal·lacions. Un sol llum té gran impacte, però en grups de dos o tres configura un conjunt decoratiu. El llum d'exterior portàtil està fabricat amb alumini termolacat i polietilé reciclable rotomodelat, il·luminada amb llums de fluorescència.

Eduardo Blanco també va obtindre el reconeixement de Matrícula d'Honor en el Treball Final de Grau amb «Diseño de una cafetera de goteo considerando su reparabilidad». També ha participat en un projecte d'Investigació en Economia Circular del Grup d'Enginyeria de Residus de l'UJI i participa en el Workshop Intercrea 2020 que es realitza amb l'empresa LZF Lamps.

Pujar