28 de setembre de 2020 28/9/20

L'equip Mabel Benicarló de gimnàstica rítmica es proclama campió d'Espanya a Múrcia

L'equip Mabel Benicarló de gimnàstica rítmica es proclama campió d'Espanya a Múrcia - (foto 1)

  L'equip Mabel Benicarló, del que forma part la gimnasta Noa Ros, s'ha proclamat campió d'Espanya en la màxima categoria de la rítmica nacional en el campionat de conjunts celebrat a Múrcia aquest cap de setmana, aconseguint els ors en la general després de dos passes perfectes i en la final per aparells.

  La gimnasta de Les Coves de Vinromà, Noa Ros, al costat de les seues companyes Maria Añó, Sofia Zanón, Marta Soliva, Victoria Plaza, Miriam Guerra i Sara González, dirigides per les entrenadores Manuela Belda i Blanca López, han aconseguit la primera posició amb una actuació que els ha portat a sumar 31.250 punts i que les ha enfrontat a un total de 18 equips de primera categoria.

  El Mabel va aconseguir també l'or en la final per aparells disputada el diumenge amb una puntuació de 15.950 punts, a la qual accedeixen els 8 millors conjunts de la classificació general.

  Després de les victòries en el Euskalgym i en la Copa d'Espanya de conjunts celebrada a Valladolid, el Mabel de Primera Categoria suma dos nous triomfs i posa fi a una temporada inoblidable per a Noa Ros, que suposa l'inici dels nous reptes de l'any pròxim.

  L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha felicitat a l'esportista covarxina i ha afirmat que "és evident que la gimnasta Noa Ros i el seu equip s'estan convertint en un referent a nivell nacional, amb el que contribueixen a donar a conèixer el talent esportiu de la província de Castelló i el nostre municipi per tot el territori nacional".

  Pujar